Blumotion 970A

3.50€
Määrä: kpl
  
Tuotetta löytyy suoraan varastosta


Tuotekuvaus


BLUMOTION Hidastin Kalusteoville.

Blumotion 970A on kalusteen runkoon asennettava hidastin, joka tunnistaa kuinka lujaa ovi sulkeutuu, ja säätää vastuksen sen mukaisesti. Hidastimien asennus myös jälkikäteen vanhempaan keittiöön on erittäin helppoa. Ainoa edellytys näiden vaimentimien sopimiselle ovat jousikuormitteiset, eli itsestään sulkeutuvat saranat kaapinovissa.

HUOM! Koska 970A vaimennin on suunniteltu vastaamaan saranapuolen suhteellisen hitaaseen, mutta samalla voimakkaaseen liikkeeseen, se ei sovellu lainkaan laatikostokäyttöön!

Asennusohjeet


BLUMOTION Hidastin Kalusteoville.

BLUMOTION 970A asennetaan kalusteen rungon yläosaan mahdollisimman tarkasti 5-6cm etäisyydelle saranapuolen reunasta. Vaimennin voidaan asentaa joko 10mm reikään tai erilliseen adapteriin, joka kiinnitetään kahdella pienellä ruuvilla kalusteen runkoon.

Jos jokin tietty ovi/sarana yhdistelmä ei tunnu sulkeutuvan riittävän hiljaisesti, suosittelemme toisen 970A vaimentimen asennusta samalle etäisyydelle kalusteen alareunaan.

Epätavallisen painaviin tai korkeisiin oviin suosittelemme BLUMOTION 973A tai BLUMOTION 971AR vaimentimia.

BlumotionJopa reippaasti
suljettu ovi -

Pysähtyy
hallitusti -

..ja sulkeutuu
hiljaisesti

Blumotion
Blum GmbH:n Itävaltalaiset kalustevaimentimet ovat paljon muutakin kuin mäntä ja jousi. Näitä alan ehdotonta huippua edustavia laatutuotteita ei tule sekoittaa markkinoilta löytyviin kopioihin.

Blumin tuotteita käyttävät lähes kaikki suuret keittiövalmistajat kautta maailman, joille laatu on ratkaiseva tekijä heloja valittaessa. Blumin laadusta kertoo myös takuu, joka kattaa koko keittiön iän.

Blumotion hidastin reagoi oven sulkuvoimaan ja säätää liikettä sen mukaisesti. 970A hidastimessa on myös turvamekanismi joka suojaa hidastinta ja saranaa jos ovi suljetaan väkisin liian nopeasti.

Hidas liike: Kanavat jäävät auki, ja blumotion -vaimennusefekti jää täten minimaaliseksi
Nopea liike: Kanavat säätyvät nopeuden mukaan. Näin vaimennus on aina optimaalinen.
 

Hosted by: Adminion Oy - Powered by: Zen Cart!