Clip Top Sarana 170-astetta

Alkaen 5.00€
Valitse aluslevy:

Määrä: kpl
  
T�m�n tuotteen toimitusaika riippuu valinnoistasi.
Toimitusajan n�et ostoskorista lis�tty�si tuotteen sinne.


Tuotekuvaus


170° Blum Clip Top -sarana
(Huom! Kuvan saranassa peitelevy (Blum -tekstillä) joka ei kuulu toimitukseen.)

Huippulaadukas ja helppokäyttöinen 170 astetta aukeava Blum Clip Top sarana on erinomainen saranointiratkaisu keittiöiden lisäksi esimerkiksi makuuhuoneissa, missä usein vaatekaappien ja sängyn välisessä kapeassa tilassa suuresta avautumiskulmasta on iloa.

Clip Top saranoidun oven irroituksessa ja kiinnityksessä ei tarvita lainkaan työkaluja, ja säädöt säilyvät myös irroittamisen aikana.

Saranan pesä peittää oven porausreiän kokonaan, ja pesässä on kaulus, joka peittää pesäporauksen mahdollisesti rispaantuneet reunat.

Sarana on luonnollisesti kokometallinen. Pesän halkaisija on 35mm ja poraussyvyys 11mm. Kiinnitys oveen tapahtuu mukana tulevilla ruuveilla.

Yksi Clip Top-saranoiden hienous on oven syvyyssäätö kiinnityksiä irroittamatta simpukkaruuvin avulla.

Saranatoimitus sisältää saranan, valitsemasi aluslevyn sekä tarvittavat ruuvit. Valittavanasi on kaksi erilaista aluslevyä, joista toisen hienoutena on korkeussäätö simpukkaruuvin avulla kiinnityksiä irroittamatta. Tähän aluslevyyn yhdistettynä Clip Top saranointi on siis täysin hienosäädettävissä vielä asennuksen jälkeenkin.

VAROITUS!
Mikäli kalusteissa, joissa pienet lapset voivat päästä käsiksi saranoihin, käytetään standardin mukaisia 170° saranoita, on huomioitava, että pienikokoiset sormet on mahdollista laittaa saranan mekanismin väliin.

Tällaisissa tapauksissa ovet tulisi varustaa lapsilukoilla tai käyttää erikoissaranaa.


170 astetta aukeavan saranan kruunaa erityisesti sille suunniteltu BLUMOTION 973A170 erikoissaranavaimennin.

Asennus- ja mitoitus ohjeet

170° Blum Clip-Top Saranan mitoitus, asennus ja säätö

VAROITUS!
Mikäli kalusteissa, joissa pienet lapset voivat päästä käsiksi saranoihin, käytetään standardin mukaisia 170° saranoita, on huomioitava, että pienikokoiset sormet on mahdollista laittaa saranan mekanismin väliin.

Tällaisissa tapauksissa ovet tulisi varustaa lapsilukoilla tai käyttää erikoissaranaa.


Clip-Top 170° saranan suunnittelumitoitus:
Pesäporauksen ja oven reunan väliin jäävä rako 3-8mm määrittää oven päällelyönnin, eli sen, kuinka paljon ovilevy peittää kalusteen runkoa siten, että 3mm minimivälillä päällelyönti on 11mm ja 8mm maksimivälillä 16mm. Näin ollen siis esim. 16mm vahvan rungon voi halutessaan peittää vaikka kokonaan.
Clip-Top saranaan sisäänrakennetulla simpukkaruuvisäädöllä oven paikkaa on mahdollista siirtää sivusuunnassa vielä +/- 2mm, eli todellisuudessa päällelyönnin liikkumavara on 9 - 18mm.

Kahden kaapin, tai esim. kaapin ja laatikon ollessa vierekkäin tulee ovet asentaa siten että niiden väliin jää rakoa n. 1-4mm ovilevyn vahvuudesta ja reunavisteestä riippuen. Tässä helpottaa huomattavasti Clip-Top saranan helppo pikasäätö kiinnityksiä löysentämättä.


Aluslevyjen asennus:
Valittavanasi on kaksi erilaista aluslevyä Clip-Top saranalle.
Tavallinen aluslevy Pikasäädettävä aluslevy

Clip-Top saranoidun oven irroitus ja kiinnitys:
Clip-Top saranoidun oven irroituksessa ja kiinnityksessä ei tarvita lainkaan työkaluja, vaan ovi vapautetaan saranan takaosassa olevasta salvasta. (Kuvissa 120° Clip Top sarana, mutta 170° sarana toimii näiltä osin samalla tavalla)

Clip-Top saranoiden pikasäätö: (Kuvissa 120° Clip Top sarana, mutta 170° sarana toimii näiltä osin samalla tavalla)


(Aluslevystä riippuen)
 

Hosted by: Adminion Oy - Powered by: Zen Cart!