Clip Top Sarana 120-astetta

Alkaen 2.00€
Valitse aluslevy:

Määrä: kpl
  
T�m�n tuotteen toimitusaika riippuu valinnoistasi.
Toimitusajan n�et ostoskorista lis�tty�si tuotteen sinne.


Tuotekuvaus


120° Blum Clip Top -sarana
(Huom! Kuvan saranassa peitelevy, joka ei kuulu saranatoimitukseen, mutta on tilattavissa erikseen.)

120 astetta aukeava Blum Clip Top sarana on huippulaadukas ja helppokäyttöinen perussarana, jonka säädöt säilyvät myös irroittamisen aikana. Clip-Top saranoidun oven irroituksessa ja kiinnityksessä ei tarvita lainkaan työkaluja.

Saranan pesä peittää oven porausreiän kokonaan, ja pesässä on kaulus, joka peittää pesäporauksen mahdollisesti rispaantuneet reunat.

Sarana on luonnollisesti kokometallinen. Pesän halkaisija on 35mm ja poraussyvyys 12,6mm. Kiinnitys oveen tapahtuu mukana tulevilla ruuveilla.

Yksi Clip Top-saranoiden hienous on oven syvyyssäätö kiinnityksiä irroittamatta simpukkaruuvin avulla.

Saranatoimitus sisältää saranan, valitsemasi aluslevyn sekä tarvittavat ruuvit. Valittavanasi on kaksi erilaista aluslevyä, joista toisen hienoutena on korkeussäätö simpukkaruuvin avulla kiinnityksiä irroittamatta. Tähän aluslevyyn yhdistettynä Clip Top saranointi on siis täysin hienosäädettävissä vielä asennuksen jälkeenkin.

Valitse kahdesta aluslevystä; ruuvisäädettävä helpottaa huomattavasti asennuksen viimeistelyä, mutta tavallinen on hieman edullisempi.

Ruuvisäädettävä

Tavallinen

BLUMOTION 973A Saranavaimennin kruunaa Clip Top saranan!

Asennus- ja mitoitus ohjeet

120° Blum Clip-Top Saranan mitoitus, asennus ja säätö


Clip-Top 120° saranan suunnittelumitoitus:
Pesäporauksen ja oven reunan väliin jäävä rako 3-6mm määrittää oven päällelyönnin, eli sen, kuinka paljon ovilevy peittää kalusteen runkoa siten, että 3mm minimivälillä päällelyönti on 11mm ja 6mm maksimivälillä 14mm. Näin ollen siis esim. 16mm vahvasta rungosta jää näkyviin 2 - 5mm.
Clip-Top saranaan sisäänrakennetulla simpukkaruuvisäädöllä oven paikkaa on mahdollista siirtää +/- 2mm, joten haluttaessa ovilevy saadaan peittämään vaikka rungon koko etureuna, mutta näin ei toki voida tehdä, jos kaapin vieressä on toinen kaappi, tai esimerkiksi laatikosto.

Kahden kaapin ollessa vierekkäin tulee ovet asentaa siten että niiden väliin jää rakoa n. 1-4mm ovilevyn vahvuudesta ja reunavisteestä riippuen. Tässä helpottaa huomattavasti Clip-Top saranan helppo pikasäätö kiinnityksiä löysentämättä.


Aluslevyjen asennus:
Valittavanasi on kaksi erilaista aluslevyä Clip-Top saranalle.
Tavallinen aluslevy Pikasäädettävä aluslevy

Clip-Top saranoidun oven irroitus ja kiinnitys:
Clip-Top saranoidun oven irroituksessa ja kiinnityksessä ei tarvita lainkaan työkaluja, vaan ovi vapautetaan saranan takaosassa olevasta salvasta.

Clip-Top saranoiden pikasäätö:


(Aluslevystä riippuen)
 

Hosted by: Adminion Oy - Powered by: Zen Cart!